INFORMATII UTILE

Livrare produse

Livrarea produselor comandate se va face prin curier rapid, in toate orasele din Romania, conform programelor de lucru ale firmei de curierat.

Livrarea se face la domiciliul, sediul sau adresa indicate de dumneavoastra, dupa cum urmeaza:

- in termen de 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pentru produsele din sectiunea 'Decoratiuni'

si

- in 2-4 saptamani pentru produsele din celelalte sectiuni.

In cazul daunelor vizibile ale coletului, Cumparatorul va refuza livrarea si va formula detaliat toate rezervele cu privire la anomalia constatata in procesul verbal intocmit de curier.

Costul produselor este calculat in functie de greutatea produsului.

 

Plata produse

Plata produselor pe care doriti sa le cumparati se poate efectua:

  1. numerar, la livrarea produselor – se poate face pentru comenzi ale caror valori totale nu depasesc 5000 lei pentru persoane juridice sau 10000 lei pentru persoane fizice, conform legislatiei in vigoare.
  2. prin ordin de plata in contul nostru RO23 INGB 0001 0001 0038 8917, deschis la ING Bank. 

In cazul coletelor livrate prin intermediul serviciului de curierat rapid, plata se face la curier in momentul primirii coletului.

Pentru comenzile de mobilier din lemn si tapitat care depasesc 1000 lei este necesara plata unui avans de 30%.

In cazul platii prin ordin de plata produsele vor fi livrate numai dupa achitarea integrala a contravalorii acestora.

 

Retur produse

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.fain.eu in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor.

Astfel, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile care vor cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme de uzura si cu toate accesoriile/ elementele componente (daca este cazul), ambalate corespunzator.

Pentru aceasta trebuie sa ne anuntati prin unul dintre aceste mijloace: prin SMS (0745607677), la telefon (0745607677), personal la OUTLET-ul din Targoviste (Targoviste, Soseaua Gaesti, nr. 1), in scris, prin plic la posta (SC Quadra Invest SA, Sos. Gaesti, nr. 1, Targoviste, jud. Dambovita)  sau pe adresa de email (shop[at]fain.eu).

Modelul formularului de retragere (in cazul in care alegeti forma scrisa) va fi structurat conform exemplului de mai jos:

"Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul (ID comanda) referitor la vanzarea urmatoarelor produse [nume + id produs], comandate la data [zi-luna-an] / primite la data de [zi-luna-an]

Nume consumator

Adresa consumator

Data"

In maxim 30 zile calendaristice de la data informarii cu privire la intentia dumneavoastra de a returna un produs si dupa primirea acestuia la sediul nostru, veti primi contravaloarea produsului returnat, partile stabilind de comun acord modalitatea de rambursare.

Reclamatiile dumneavoastra privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la SC Quadra Invest SRL, Sos. Gaesti, nr. 1, Targoviste, jud. Dambovita, prin telefon la 0745607677 sau prin e-mail la shop[at]fain.eu. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.anpc.gov.ro.

 

ANPC

http://www.anpc.ro/